Over ons

Hoe is AER B.V. ontstaan?

Zet een groep programmeurs in een escape room, en een nieuw idee is geboren! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar op deze manier is Automated Escaperooms echt ontstaan! Naast het grote plezier wat we hebben aan het oplossen van puzzels om uit een kamer te ontsnappen, knaagde bij ons het gevoel dat we door middel van automatisering een extra dimensie kunnen toevoegen aan de beleving van een escape room. 

Vanuit onze expertise kunnen we het creatieve proces rond het bedenken, verbeteren en bouwen van een kamer ondersteunen en versterken door middel van het automatiseren van elementen binnen de escape room. 

"AER B.V. gaat voor een next level beleving binnen uw kamer"

Onze missie is om de beleving van escaperooms nog beter te maken. Maar hoe doen wij dit?

Wij doen dit vanuit een sterke overtuiging dat een escaperoom veel meer beleving en plezier geeft zodra bepaalde elementen worden geautomatiseerd. Denk aan deuren die automatisch open gaan zodra men de juiste schakels heeft omgezet, een sensor die een lamp doet oplichten waarmee de volgende puzzel zichtbaar wordt zodra men de vorige puzzel heeft opgelost. Dit alles en nog veel meer!

De toepassingen zijn eindeloos, zonder dat dit afbreuk doet aan het thema van de kamer. AER heeft de focus op de technische aspecten van uw kamer, zodat u zich volledig kunt richten op het creatieve proces van het bedenken van leuke en uitdagende puzzels. 

Wij zijn overtuigd dat dit samen zorgt voor de next level beleving bij de bezoekers van uw escaperoom!